Mikrohullámú termikus kezelés hatása a szójabab minőségére

Szabó Gábor: Mikrohullámú termikus kezelés hatása a szójabab minőségére. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 12-22. (1994)

[thumbnail of szef_tudkozl_017_012-022.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_017_012-022.pdf

Letöltés (842kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1994
Kötet: 17
ISSN: 0238-3756
Oldalak: pp. 12-22
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39147/
Kulcsszavak: Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 20-21.; The effect of the microwave heating treatment on the quality of soyabean
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 13:49
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21117
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet