Néhány alapvető élelmiszer gazdasági és táplálkozási megítélése

Fenyvessy József: Néhány alapvető élelmiszer gazdasági és táplálkozási megítélése. In: Tudományos közlemények, (22). pp. 136-146. (2001)

[thumbnail of szef_tudkozl_022_136-146.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_022_136-146.pdf

Letöltés (834kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Rovatcím: Tanszéki oktatók publikációi
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 2001
Kötet: 22
ISSN: 1785-3419
Oldalak: pp. 136-146
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39152/
Kulcsszavak: Agrártudomány, Biológia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 145.; Economical and nutrition adjudication of some primal foodstuff : abstract
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 13:06
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21221
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet