Gábor Miklósné: Egyes élelmiszer-komponensek gátló hatása az emberi szervezetben lejátszódó káros oxidációs folyamatokra. In: Tudományos közlemények, (23). pp. 29-33. (2002)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_023_029-033.pdf Letöltés (441kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 2002 |
Kötet: | 23 |
ISSN: | 1785-3419 |
Oldalak: | pp. 29-33 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39153/ |
Kulcsszavak: | Orvostudomány |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 32. |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:56 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 12:49 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21233 |
Tétel nézet |