Egyes élelmiszer-komponensek gátló hatása az emberi szervezetben lejátszódó káros oxidációs folyamatokra

Gábor Miklósné: Egyes élelmiszer-komponensek gátló hatása az emberi szervezetben lejátszódó káros oxidációs folyamatokra. In: Tudományos közlemények, (23). pp. 29-33. (2002)

[thumbnail of szef_tudkozl_023_029-033.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_023_029-033.pdf

Letöltés (441kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 2002
Kötet: 23
ISSN: 1785-3419
Oldalak: pp. 29-33
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39153/
Kulcsszavak: Orvostudomány
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 32.
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 12:49
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21233
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet