Tanács Lajos: Műtrágyával kezelt búzaállományokból készült tészták sütőipari és reológiai minőségi jellemzőinek az alakulása. In: Tudományos közlemények, (24). pp. 100-106. (2003)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_024_100-106.pdf Letöltés (751kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Gerő László |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 2003 |
Kötet: | 24 |
ISSN: | 1785-3419 |
Oldalak: | pp. 100-106 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39154/ |
Kulcsszavak: | Agrártudomány, Kémia |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 106.; Reological and baking characters of some dovghs [!doughs] made form fertilized winter wheat varieties : abstract |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:56 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 12:42 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21251 |
Tétel nézet |