The effect of proline and indoleacetic acid on total amino acid content of alfalfa shoots in the case of water-deficiency

Pálfi Gábor; Pálfi Zsófia; Köves Erzsébet: The effect of proline and indoleacetic acid on total amino acid content of alfalfa shoots in the case of water-deficiency. In: Acta biologica, (30) 1-4. pp. 33-37. (1984)

[thumbnail of biologica_030_033-037.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
biologica_030_033-037.pdf

Letöltés (1MB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Acta biologica
Dátum: 1984
Kötet: 30
Szám: 1-4
ISSN: 0563-0592
Oldalak: pp. 33-37
Nyelv: angol
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39223/
Kulcsszavak: Természettudomány
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 36-37.
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. máj. 26. 13:37
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/22010
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet