Die Wirkung verschiedener Ernährungsweisen auf die alimentäre Hyperglykämie bei Gesunden

Armentánó Lajos: Die Wirkung verschiedener Ernährungsweisen auf die alimentäre Hyperglykämie bei Gesunden. In: Acta Litterarum ac Scientiarum Regiae Universitatis Hungaricae Francisco-Josephinae : sectio medicorum, (4). pp. 15-33. (1929)

[thumbnail of medicorum_004_015-033.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
medicorum_004_015-033.pdf

Letöltés (918kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Rovatcím: Festschrift Prof. Dr. Nikolaus von Jancsó
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Acta Litterarum ac Scientiarum Regiae Universitatis Hungaricae Francisco-Josephinae : sectio medicorum
Dátum: 1929
Kötet: 4
ISSN: 0365-3870
Oldalak: pp. 15-33
Nyelv: német
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39160/
Kulcsszavak: Jancsó Miklós, Orvostudomány
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 32-33.
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 17. 10:42
Utolsó módosítás: 2021. máj. 31. 14:55
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/31114
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet