The role of black Aspergillus species in food safety and human health as potential mycotoxin producers and opportunistic human pathogens

Szigeti Gyöngyi: The role of black Aspergillus species in food safety and human health as potential mycotoxin producers and opportunistic human pathogens. In: Acta biologica Szegediensis, (57) 1. p. 90. (2013)

[thumbnail of biologica_057_numb_001_090.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
biologica_057_numb_001_090.pdf

Letöltés (1MB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Rovatcím: Dissertation summaries
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Acta biologica Szegediensis
Dátum: 2013
Kötet: 57
Szám: 1
ISSN: 1588-385X
Oldalak: p. 90
Nyelv: angol
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39265/
Kulcsszavak: Természettudomány, Biológia
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 17. 10:38
Utolsó módosítás: 2021. ápr. 12. 15:52
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/31298
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet