Szigeti Gyöngyi: The role of black Aspergillus species in food safety and human health as potential mycotoxin producers and opportunistic human pathogens. In: Acta biologica Szegediensis, (57) 1. p. 90. (2013)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
biologica_057_numb_001_090.pdf Letöltés (1MB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Rovatcím: | Dissertation summaries |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Acta biologica Szegediensis |
Dátum: | 2013 |
Kötet: | 57 |
Szám: | 1 |
ISSN: | 1588-385X |
Oldalak: | p. 90 |
Nyelv: | angol |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39265/ |
Kulcsszavak: | Természettudomány, Biológia |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 17. 10:38 |
Utolsó módosítás: | 2021. ápr. 12. 15:52 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/31298 |
Tétel nézet |