Review of faculty of food engineering 25. (2005)
Előnézet |
Teljes mű
szef_tudkozl_025_eng.pdf Letöltés (10MB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóirat |
---|---|
Folyóirat/könyv/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 2005 |
Kötet: | 25 |
Oldalszám: | 87 |
Nyelv: | angol |
Közreműködők: | Közreműködés Név szerkesztő Hodúr Cecília |
Kulcsszavak: | Felsőoktatás, Élelmiszeripar, Egyetem - Szeged |
Megjegyzések: | Bibliogr. a tanulmányok végén |
Feltöltés dátuma: | 2016. dec. 01. 13:15 |
Utolsó módosítás: | 2021. szep. 16. 15:38 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/39156 |
Tétel nézet |