Review of faculty of food engineering 25.

Review of faculty of food engineering 25. (2005)

[thumbnail of szef_tudkozl_025_eng.pdf]
Előnézet
Teljes mű
szef_tudkozl_025_eng.pdf

Letöltés (10MB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóirat
Folyóirat/könyv/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 2005
Kötet: 25
Oldalszám: 87
Nyelv: angol
Közreműködők:
Közreműködés
Név
szerkesztő
Hodúr Cecília
Kulcsszavak: Felsőoktatás, Élelmiszeripar, Egyetem - Szeged
Megjegyzések: Bibliogr. a tanulmányok végén
Feltöltés dátuma: 2016. dec. 01. 13:15
Utolsó módosítás: 2021. szep. 16. 15:38
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/39156
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet