Nutritional profile evaluation of the gluten-free bread obtained from flour mixtures with high nutritional value

Stoin Daniela; Petrovich Lavrik Ilya; Călin Jianu; Velciov Ariana; Moigradean Diana; Popescu Sofia: Nutritional profile evaluation of the gluten-free bread obtained from flour mixtures with high nutritional value.

[thumbnail of proceedings_of_isaep_2019_245.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
proceedings_of_isaep_2019_245.pdf

Letöltés (375kB) | Előnézet
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
Dátum: 2019
ISBN: 978-963-306-702-4
Oldalak: p. 245
Konferencia neve: International Symposium on Analytical and Environmental Problems (25.) (2019) (Szeged)
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/64947/
Kulcsszavak: Táplálkozástudomány - előadáskivonat, Gluténmentes - lisztkeverék - előadáskivonat
Feltöltés dátuma: 2020. már. 19. 11:58
Utolsó módosítás: 2022. aug. 08. 15:37
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/64841
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet