Combination of active compounds of essential oil and HHP technology in chicken meat

Hussein Khabat Noori; Kenesei György; Dalmadi István: Combination of active compounds of essential oil and HHP technology in chicken meat.

[thumbnail of 2018_icostee_043.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
2018_icostee_043.pdf

Letöltés (378kB) | Előnézet

Absztrakt (kivonat)

Khabat Noori Hussein, György Kenesei, István Dalmadi

Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Rovatcím: Posters
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
Dátum: 2018
ISBN: 978-963-306-620-1
Oldalak: p. 43
Konferencia neve: International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy ICOSTEE (2018) (Szeged)
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/66435/
Kulcsszavak: Csirkehús kezelése - magas hidrosztatikus nyomás - poszter
Feltöltés dátuma: 2020. máj. 04. 09:14
Utolsó módosítás: 2022. nov. 08. 10:47
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/66761
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet