Hussein Khabat Noori; Forgács Regina; Kenesei György; Dalmadi István: Instrumental analysis of sensory properties of chicken meat treated by combined thermal and nonthermal food preservation techniques.
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
2018_icostee_044.pdf Letöltés (378kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
---|---|
Rovatcím: | Posters |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy |
Dátum: | 2018 |
ISBN: | 978-963-306-620-1 |
Oldalak: | p. 44 |
Konferencia neve: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy ICOSTEE (2018) (Szeged) |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/66435/ |
Kulcsszavak: | Csirkehús - hőkezelés - szállítás - analízis - poszter |
Feltöltés dátuma: | 2020. máj. 04. 09:23 |
Utolsó módosítás: | 2022. nov. 08. 10:47 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/66762 |
Tétel nézet |