Phytochemical analysis of three food plants

Horváth-Boros Klára: Phytochemical analysis of three food plants.

[thumbnail of syrpharmacognosy_2022_014.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
syrpharmacognosy_2022_014.pdf

Letöltés (840kB) | Előnézet
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Symposium of Young Researchers on Pharmacognosy
Dátum: 2022
Kötet: 3
Oldalak: p. 14
Nyelv: angol
Konferencia neve: Symposium of Young Researchers on Pharmacognosy (3.) (2022) (Szeged)
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/74187/
DOI: 10.14232/syrpharmacognosy.2022.a9
Kulcsszavak: Fitokémia - előadáskivonat, Gyógyszertan - előadáskivonat, Drogismeret - előadáskivonat, Gyógynövények - előadáskivonat, Biotechnológia - növények - előadáskivonat, Természetes gyógymód - gyógynövények - előadáskivonat, Növénykémia - természetes anyagok - előadáskivonat
Megjegyzések: Bibliogr.: 14. p.
Szakterület: 03. Orvos- és egészségtudomány
03. Orvos- és egészségtudomány > 03.01. Általános orvostudomány
Feltöltés dátuma: 2022. jan. 25. 10:07
Utolsó módosítás: 2022. nov. 08. 13:22
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/74196
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet