A review : neurodegenerative diseases and diet

Urganci Ünkan; Isik Fatma: A review : neurodegenerative diseases and diet.

[thumbnail of 2022_icostee_119.pdf] Cikk, tanulmány, mű
2022_icostee_119.pdf

Letöltés (186kB)
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Rovatcím: Food science
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
Dátum: 2022
ISBN: 978-963-306-853-3
Oldalak: p. 119
Nyelv: angol
Kiadó: Faculty of Engineering, University of Szeged
Kiadás helye: Szeged
Konferencia neve: International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged)
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/75186/
Kulcsszavak: Antioxidánsok - előadáskivonat, Táplálkozás - előadáskivonat, Diéta - előadáskivonat
Szakterület: 03. Orvos- és egészségtudomány
03. Orvos- és egészségtudomány > 03.03. Egészségtudományok
Feltöltés dátuma: 2022. ápr. 25. 10:00
Utolsó módosítás: 2022. nov. 08. 10:46
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/75288
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet