Urganci Ünkan; Isik Fatma: A review : neurodegenerative diseases and diet.
Cikk, tanulmány, mű
2022_icostee_119.pdf Letöltés (186kB) |
Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
---|---|
Rovatcím: | Food science |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy |
Dátum: | 2022 |
ISBN: | 978-963-306-853-3 |
Oldalak: | p. 119 |
Nyelv: | angol |
Kiadó: | Faculty of Engineering, University of Szeged |
Kiadás helye: | Szeged |
Konferencia neve: | International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged) |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/75186/ |
Kulcsszavak: | Antioxidánsok - előadáskivonat, Táplálkozás - előadáskivonat, Diéta - előadáskivonat |
Szakterület: | 03. Orvos- és egészségtudomány 03. Orvos- és egészségtudomány > 03.03. Egészségtudományok |
Feltöltés dátuma: | 2022. ápr. 25. 10:00 |
Utolsó módosítás: | 2022. nov. 08. 10:46 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/75288 |
Tétel nézet |