Study on the antioxidant capacity of sweet and hot spice peppers

Lantos Ferenc; Gyalai Ingrid Melinda: Study on the antioxidant capacity of sweet and hot spice peppers.

[thumbnail of wellmann_abstracts_2022_043.pdf] Cikk, tanulmány, mű
wellmann_abstracts_2022_043.pdf

Letöltés (58kB)
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Rovatcím: Thematic sessions
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Wellmann International Scientific Conference
Dátum: 2022
ISBN: 2978-963-306-860-1
Oldalak: p. 43
Nyelv: angol
Kiadó: University of Szeged Faculty of Agriculture
Kiadás helye: Hódmezővásárhely
Konferencia neve: Wellmann International Scientific Conference (19.) (2022) (Hódmezővásárhely)
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/76076/
Kulcsszavak: Fűszerpaprika termesztése - előadáskivonat
Szakterület: 01. Természettudományok
01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok
04. Mezőgazdaság-tudományok
04. Mezőgazdaság-tudományok > 04.01. Mezőgazdaság, erdészet, halászat
Feltöltés dátuma: 2022. júl. 13. 13:00
Utolsó módosítás: 2022. nov. 08. 13:48
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/76281
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet