Rovarok a levesben - ehető rovarok a humán táplálkozásban

Bánáti Diána: Rovarok a levesben - ehető rovarok a humán táplálkozásban.

[thumbnail of psak_2022_tanulmanykotet_046-051.pdf] Cikk, tanulmány, mű
psak_2022_tanulmanykotet_046-051.pdf

Letöltés (156kB)
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Pro Scientia Aranyérmesek Konferenciája
Dátum: 2022
Kötet: 16
ISBN: 978-963-306-919-6
Oldalak: pp. 46-51
Nyelv: magyar
Kiadó: Pro Scientia Aranyérmesek Társasága Egyesület
Kiadás helye: Szeged
Konferencia neve: XVI. Pro Scientia Aranyérmesek Konferenciája
Konferencia típusa: Konferencia
Helyszin: Szeged
Dátum: 2022. október 13-15.
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/84263/
Kulcsszavak: Táplálkozástudomány, Táplálkozás - fehérjék, Élelmiszertudomány, Élelmiszerbiztonság
Megjegyzések: Bibliogr.: 51. p.
Szakterület: 03. Orvos- és egészségtudomány
03. Orvos- és egészségtudomány > 03.03. Egészségtudományok
Feltöltés dátuma: 2024. feb. 26. 08:07
Utolsó módosítás: 2024. feb. 26. 08:07
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/84268
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet