Items where Author is "Ács, Erika"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 3.

Article

Ács, Katalin and Ács, Erika and Varga, Mónika and Tóth, Beáta and Mesterházy, Ákos: Don toxin mennyiségének változása kovászos tésztában. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (12) 3. pp. 129-132. (2017)

Ács, Erika and Ács, Katalin and Kovács, Zsuzsa and Langó, Bernadett and Szabóné Czank, Bernadett and Cseuz, László and Matuz, János: Magas antocián tartalmú búza genotípusok reológiai jellemzése. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (12) 3. pp. 133-138. (2017)

Ács, Erika and Bona, Lajos: A new crop opens new ways for the milling and baking industry. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 3-4. pp. 16-19. (2012)

This list was generated on 2020. szeptember 20. 17:04:12 CEST.