Tudományterület szerző szerint "Ács, Erika"

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 3.

Cikk, tanulmány, mű

Ács, Katalin; Ács, Erika; Varga, Mónika; Tóth, Beáta; Mesterházy, Ákos: Don toxin mennyiségének változása kovászos tésztában. Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (12) 3. pp. 129-132. (2017)

Ács, Erika; Ács, Katalin; Kovács, Zsuzsa; Langó, Bernadett; Szabóné Czank, Bernadett; Cseuz, László; Matuz, János: Magas antocián tartalmú búza genotípusok reológiai jellemzése. Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (12) 3. pp. 133-138. (2017)

Ács, Erika; Bona, Lajos: A new crop opens new ways for the milling and baking industry. Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 3-4. pp. 16-19. (2012)

A lista elkészítésének dátuma 2018. november 12. 12:09:55 CET.