Vissza |
Bodnár Károly; Makra László; Bodnárné Skobrák Erika: Új állattenyésztési ágazat Magyarországon : a tejhasznú bivaly. In: Közép-európai közlemények, (10) 2. pp. 142-147. (2017)
Bodnárné Skobrák Erika; Kardos Csaba: A vadászat és vadgazdálkodás társadalmi megítélése Csongrád megyében. In: Taylor : gazdálkodás- és szervezéstudományi folyóirat, (6) 3-4. pp. 305-315. (2014)
Bodnár Károly; Bodnárné Skobrák Erika: Study on a gastro-touristical project in the Hungary-Romania cross-border co-operation programme. In: Review on agriculture and rural development, (2) 2. pp. 574-577. (2013)
Bodnárné Skobrák Erika; Bodnár Károly: The main chemical composition parameters of pork : review. In: Review on agriculture and rural development, (1) 2. pp. 534-540. (2012)
Bodnárné Skobrák Erika: Analyses of some main macro- and microelements of meat of wild boars were kept in captivity. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 2. pp. 171-175. (2010)
Bodnárné Skobrák Erika: Examination of the wild boar meat ingredients originated from wild boar parks with different intenrity of feeding. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 2. p. 107. (2010)
Bodnárné Skobrák Erika: A vaddisznó táplálkozása : review. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (2) 2. pp. 167-172. (2007)