Vissza |
Horváthné Mosonyi Magda; Rigó János; Hegedűsné Völgyesi Erzsébet: Növényi eredetű élelmi anyagok és élelmiszerek nyers rost és diétás rost tartalmának összehasonlító vizsgálata II. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (27) 4. pp. 199-204. (1981)
Horváthné Mosonyi Magda; Rigó János; Hegedűsné Völgyesi Erzsébet: Különböző hazai és külföldi eredetű étkezési korpaminták diétás rost tartalmának vizsgálata I. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 4-5. pp. 215-219. (1980)
Pozsárné Hajnal Klára; Vámosné Vigyázó Lilly; Kissné Kutz Natália; Hegedűsné Völgyesi Erzsébet: Alma vízgőzzel illő komponenseinek változása a tárolás során. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 1-2. pp. 31-38. (1977)
Vámosné Vigyázó Lilly; Pozsárné Hajnal Klára; Vajdicsné Ábrok Erzsébet; Hegedűsné Völgyesi Erzsébet: Módszer tejalvasztó enzimkészítmények proteolitikus aktivitásának meghatározására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 31-43. (1972)