Szerző: " Kárpáti Zsóka"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 2.

Cikk, tanulmány, mű

Kárpáti Zsóka; Benes Eszter Luca; Fodor Marietta: Nutritional analysis of coffee dregs for utilization purposes using classical, ICP-OES and FT-NIR techniques. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 3. pp. 2178-2183. (2018)

Kárpáti Zsóka; Benes Eszter Luca; Fodor Marietta: A kávézacc beltartalmi jellemzőinek vizsgálata klasszikus mérési, ICP-OES és FT-NIR technika alkalmazásával. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 3. pp. 2164-2176. (2018)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 9. 23:29:48 CEST.