Vissza |
Tabajdiné Pintér Veronika Hedvig; Nagel Vilmos; Fábri Ilona: Mikrobiológiai módszerösszehasonlító vizsgálatok II. : nagy cukortartalmú élelmiszerek ozmotoleráns élesztőgombaszámának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 1. pp. 26-34. (1985)
Tabajdiné Pintér Veronika Hedvig; Nagel Vilmos; Fábri Ilona: Mikrobiológiai módszerösszehasonlító vizsgálatok III. : lisztek mezofil aerob mikrobaszámának és mezofil aerob spóraszámának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 2. pp. 99-104. (1985)
Tabajdiné Pintér Veronika Hedvig; Nagel Vilmos; Fábri Ilona: Mikrobiológia módszerösszehasonlító vizsgálatok I. : lisztek penész-számának meghatározására alkalmazott módszerek összehasonlító vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (30) 3-4. pp. 149-156. (1984)
Kántor Dezső; Tabajdiné Pintér Veronika Hedvig; Nagel Vilmos; Perecsényi Erzsébet: Táptalaj-összehasonlító vizsgálatok a sörök élesztő- és tejsavbaktérium számának meghatározására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (28) 5. pp. 207-212. (1982)
Wimmer Józsefné; Nagel Vilmos; Szabolcs László: Gyorsfagyasztott parajkrém mikrobiológiai minőségi jellemzőinek összefüggése a tárolási hőmérséklettel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 4-5. pp. 177-182. (1980)