Szerző: " Nagygyörgy László"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 3.

Sipos László; Kovács Sándor; Nagygyörgy László; Lázár János; Gere Attila; Kókai Zoltán: Vilmoskörte párlatok gázkromatográfiás és érzékszervi profilanalitikus eredményeinek elemzése egy- és többváltozós statisztikai módszerekkel. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (12) 3. pp. 179-186. (2017)

Nagygyörgy László: A deflegmáció hatása a gyümölcspárlatok komponenseinek relatív illékonyságára. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 4. pp. 1260-1270. (2016)

Nagygyörgy László: The effect of dephlegmation on the relative volatility of fruit spirit components. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 4. pp. 1272-1275. (2016)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 26. 08:08:01 CEST.