Tudományterület szerző szerint "Papp, Gézáné"

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 7.

Cikk, tanulmány, mű

Hodúr, Cecília; Szabó, Gábor; Papp, Gézáné: Almaié fázisátmenet nélküli besűrítése. Tudományos közlemények, (23). pp. 34-38. (2002)

Hodúr, Cecília; Papp, Gézáné; Szabó, Gábor: Must besűrítésének vizsgálata. Tudományos közlemények, (19). pp. 40-48. (1996)

Sárosi, Herbert; Sárosiné Polák, Aranka; Papp, Gézáné: Hulladék toll és sörte emészthetőségének növelése. Tudományos közlemények, (17). pp. 77-84. (1994)

Sárosi, Herbert; Papp, Gézáné; Hotya, Líviuszné: Rotációs filmbepárló teljesítménynövelése. Tudományos közlemények, (17). pp. 69-76. (1994)

Hodúr, Cecília; Papp, Gézáné: Ultraszűrés vizsgálata homoki borok esetében. Tudományos közlemények, (17). pp. 53-59. (1994)

Sárosi, Herbert; Papp, Gézáné: Unifilm-típusú rotációs fllmbepárló alkalmazási lehetőségének. Tudományos közlemények, (7). pp. 57-64. (1979)

Sárosi, Herbert; Papp, Gézáné; Raveczki, Erzsébet: 2 kg-os fehérkenyér gyártásának kalorikus vizsgálata a Szombathelyi Sütőipari Vállalatnál. Tudományos közlemények, (6). pp. 55-61. (1976)

A lista elkészítésének dátuma 2017. szeptember 21. 01:31:27 CEST.