Koppányné Szabó Erika; Takács Krisztina: Exploiting the beneficial properties of microalgae for food and feed use. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (67) 4. pp. 3634-3648. (2021)
Koppányné Szabó Erika; Takács Krisztina: Mikroalgák előnyős tulajdonságainak kiaknázása élelmiszeripari és takarmányozási felhasználásra. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (67) 4. pp. 3619-3633. (2021)
Ömböli Gréta Anna; Takács Krisztina; Szunomár Szilvia: Ápolói kézhigiéné monitoring: Mit mutat a gyakorlat? = Monitoring of hand hygiene in nursing: what does practice show? : [absztrakt].
Antal Otília; Némethné Szerdahelyi Emőke; Takács Krisztina: Application of in vitro human digestion models in the field of nutrition science. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66) 4. pp. 3150-3157. (2020)
Antal Otília; Némethné Szerdahelyi Emőke; Takács Krisztina: In vitro humán emésztési modellek alkalmazása a táplálkozástudomány területén. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66) 4. pp. 3140-3149. (2020)
Takács Krisztina; Koppányné Szabó Erika; Jánosi Anna: Advances in the development of gluten detection and quantitative determination methods. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 4. pp. 2232-2247. (2018)
Takács Krisztina; Koppányné Szabó Erika; Jánosi Anna: Előrelépések a gluténkimutatási és mennyiségi meghatározási módszerek fejlesztésében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 4. pp. 2212-2230. (2018)
Almási Dóra; Burdán Gabriella; Deli Andrea; Lipták Mónika Zoé; Molnár Márton; Ordasi Szilvia; Rudics Boglárka; Takács Gergely; Takács Krisztina; Tóth Lili: Értékek és példaképek a 7. és 8. osztályban. In: Egész-ség, (3) 1. p. 14. (2015)