Szerző: " Ammar Kamal"

Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 4.

Cikk, tanulmány, mű

Ammar Kamal; El Kadi Samir: Narancs- és sárgabaracklé egyes fizikai és kémiai tulajdonságainak változása a tárolás során. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (22) 1-2. pp. 64-69. (1976)

El-Kady Samir; Harras Abdel-Rahman; Ammar Kamal: A cukortartalom változása egyes gyorsfagyasztott kertészeti termékekben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (22) 4. pp. 220-227. (1976)

El-Kady Samir; Ammar Kamal; Harras A.; El-Behairy Mohamed: Különböző termesztési módok hatása a paradicsom összetételére és minőségére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (21) 5-6. pp. 330-335. (1975)

Ammar Kamal; El-Hamid Miligy Abd; El-Rahman Abd; Harras Mohamed: Különböző érettségi fokú szamóca és kajszibarack néhány fizikai és kémiai jellemzője. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 53-57. (1974)

A lista elkészítésének dátuma 2024. augusztus 16. 22:40:35 CEST.