Szerző: " Csavajda Éva"

Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 2.

Cikk, tanulmány, mű

Tanai Attila; Lelovics Zsuzsanna; Kovács Anett; Hingyi Hajnalka; Csavajda Éva; Kovács Péter; Kovács Nándor; Kanyóné Princes Gyöngyi; Grosz György; Tóth Tamás: Analysis of meat products supplemented with omega-3 fatty acid sources. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 1. pp. 972-978. (2016)

Tanai Attila; Lelovics Zsuzsanna; Kovács Anett; Hingyi Hajnalka; Csavajda Éva; Kovács Péter; Kovács Nándor; Kanyóné Princes Gyöngyi; Grosz György; Tóth Tamás: Omega-3 zsírsavforrásokkal kiegészített húskészítmények vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 1. pp. 956-971. (2016)

A lista elkészítésének dátuma 2024. november 9. 00:38:09 CET.