Szerző: " Hitka Géza"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 2.

Cikk, tanulmány, mű

Dalmadi István; Fail József; Hitka Géza; Balla Csaba: SPME-GC technika alkalmazása élelmiszertechnológiai kutatásokban = Application of SPME-GC technique in research of food-technology. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 2. pp. 99-110. (2011)

Hitka Géza; Kápolna Beáta; Kollár Gábor; Németh Aliz: SmartFreshTM (1-MCP) kezelés minőségmegőrző hatásának vizsgálata almafajtákon. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 3. pp. 166-177. (2006)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 20. 20:10:51 CEST.