Szerző: " Hoch Róbertné"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 3.

Cikk, tanulmány, mű

Hoch Róbertné; Kelemen Erzsébet: Mintavételi és feldolgozási eljárás az élelmiszer-bakteriológiai gyakorlatban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 5-6. pp. 262-265. (1977)

Nikodemusz István; Hoch Róbertné: Adatok а Вас. cereus fermentatív tevékenységéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 9-10. pp. 270-274. (1963)

Nikodemusz István; Boján Mária; Hoch Róbertné; Kiss Melinda; Kiss Piroska: В. cereus előfordulása élelmiszerekben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 3-4. pp. 86-90. (1963)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 20. 20:58:13 CEST.