Szerző: " Horváth Lóránd"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 4.

Cikk, tanulmány, mű

Wagner Attila; Horváth Lóránd; Kiss Tibor; Gyetvai Judit: Az o-krezolftaleinfoszfáttal végrehajtott lúgos foszfatáz próba a FIL-IDF 63:1971 tükrében III. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 4-5. pp. 157-162. (1980)

Wagner Attila; Horváth Lóránd; Kiss Tibor; Gyetvai Judit: Izolált enzimmel végrehajtott lúgos foszfatáz próba és létjogosultsága IV. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 6. pp. 229-232. (1980)

Wagner Attila; Horváth Lóránd; Kiss Tibor; Gyetvai Judit: A tej lúgos foszfatáz próbáinak összehasonlítása a színmérés tükrében II. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (24) 1-2. pp. 47-52. (1978)

Wagner Attila; Horváth Lóránd; Kiss Tibor; Borsi Miklósné: Tej és egyes tejtermékek lúgos foszfatáz próbájának változatai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (22) 5-6. pp. 295-300. (1976)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 20. 21:41:14 CEST.