Items where Author is " Horváth Tímea"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 4.

Article

Tölgyesi Ádám and Pálffi Éva and Horváth Tímea and Lipcsei Viktória: High performance residue analysis: determination of antibacterial agents in foods using liquid chromatography screening and confirmation methods. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 2. pp. 1982-1989. (2018)

Tölgyesi Ádám and Pálffi Éva and Horváth Tímea and Lipcsei Viktória: Nagyhatékonyságú szermaradék-vizsgálat: antibakteriális szerek meghatározása élelmiszerekből folyadékkromatográfiás szűrő és megerősítő módszerekkel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 2. pp. 1964-1981. (2018)

Jakab Péter and Horváth Tímea and Petróczi István Mihály and Kristó István: The effect of fertilization and seed size on the germination percentage of triticale varieties. In: Review on agriculture and rural development, (4) 1-2. pp. 47-51. (2015)

Lantos Ferenc and Horváth Tímea and Rózsás Attila: The effect of Clamydomonas and Asterococcus green algae species on soil status conservation in sweet pepper growing. In: Review on agriculture and rural development, (1) 2. pp. 530-533. (2012)

This list was generated on 2025. február 12. 09:15:59 CET.