Szerző: " Horváth Tímea"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 4.

Cikk, tanulmány, mű

Tölgyesi Ádám; Pálffi Éva; Horváth Tímea; Lipcsei Viktória: High performance residue analysis: determination of antibacterial agents in foods using liquid chromatography screening and confirmation methods. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 2. pp. 1982-1989. (2018)

Tölgyesi Ádám; Pálffi Éva; Horváth Tímea; Lipcsei Viktória: Nagyhatékonyságú szermaradék-vizsgálat: antibakteriális szerek meghatározása élelmiszerekből folyadékkromatográfiás szűrő és megerősítő módszerekkel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 2. pp. 1964-1981. (2018)

Jakab Péter; Horváth Tímea; Petróczi István Mihály; Kristó István: The effect of fertilization and seed size on the germination percentage of triticale varieties. In: Review on agriculture and rural development, (4) 1-2. pp. 47-51. (2015)

Lantos Ferenc; Horváth Tímea; Rózsás Attila: The effect of Clamydomonas and Asterococcus green algae species on soil status conservation in sweet pepper growing. In: Review on agriculture and rural development, (1) 2. pp. 530-533. (2012)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 25. 10:19:23 CEST.