Items where Author is " Hovorkáné Horváth Zsuzsanna"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 7.

Article

Szerencsés Szabolcs and Beszédes Sándor and László Zsuzsanna and Veréb Gábor and Szegedi Balázs and Hovorkáné Horváth Zsuzsanna and Hodúr Cecília and Rákhely Gábor and Kertész Szabolcs: Effect of vibration on the efficiency of ultrafiltration. In: Analecta technica Szegedinensia, (15) 1. pp. 37-44. (2021)

Hovorkáné Horváth Zsuzsanna: Analysis of change of the colour parameters of paprika powder with different added oleoresin. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 1-2. pp. 16-21. (2013)

Hovorkáné Horváth Zsuzsanna: Effect of oil content change on colour characteristics of paprika powder. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 52-58. (2007)

Hovorkáné Horváth Zsuzsanna: Change of colour of different particle size paprika grist during storage. In: Tudományos közlemények, (25). pp. 12-18. (2005)

Hovorkáné Horváth Zsuzsanna and Hovorkáné Horváth Zsuzsanna and Fekete Mária and Hodúr Cecília: Fűszerpaprika őrlemények színének homogenitás vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (24). pp. 54-59. (2003)

Hovorkáné Horváth Zsuzsanna and Halászné Fekete Mária and Jankóné Forgács Judit: Hízott libamáj felületi színkoordinátáinak matematikai elemzése a mérés optimálása céljából. In: Tudományos közlemények, (21). pp. 67-74. (2000)

Tóthné Hodúr Cecilia and Hovorkáné Horváth Zsuzsanna: Szűrési modell kiválasztása a bor menibránszűrése esetében. In: Tudományos közlemények, (16). pp. 102-111. (1990)

This list was generated on 2025. február 8. 13:25:20 CET.