Erdélyi Éva; Jakuschné Kocsis Tímea; Lovasné Avató Judit: Az élelmiszeripari termékek környezeti hatásai és számszerűsítésük nehézségei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 4. pp. 2728-2738. (2019)
Erdélyi Éva; Jakuschné Kocsis Tímea; Lovasné Avató Judit: Environmental impact of food products and difficulties in quantifying them. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 4. pp. 2740-2747. (2019)
Fekete-Frojimovics Zsófia; Lenkovics Beatrix; Magyarné Horváth Kinga; Jakuschné Kocsis Tímea; Lugasi Andrea: Alapíz-felismerő képesség vizsgálata a Budapesti Gazdasági Egyetem vendéglátó és szálloda szakirányos hallgatóinak körében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 2. pp. 2014-2028. (2018)
Fekete-Frojimovics Zsófia; Lenkovics Beatrix; Magyarné Horváth Kinga; Jakuschné Kocsis Tímea; Lugasi Andrea: Study of basic taste recognition among the tourism and catering management students of the Budapest Business School. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 2. pp. 2030-2035. (2018)