Szerző: " Janda Tibor"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 6.

Cikk, tanulmány, mű

Szalai Gabriella; Pál Magda; Janda Tibor: Abscisic acid may alter the salicylic acid-related abiotic stress response in maize. In: Acta biologica Szegediensis, (55) 1. pp. 155-157. (2011)

Majláth Imre; Szalai Gabriella; Janda Tibor: Exploration of cold signalling related to ascorbate and salicylic acid in Arabidopsis thaliana. In: Acta biologica Szegediensis, (55) 1. pp. 117-118. (2011)

Janda Tibor; Pap Mátyás; Szalai Gabriella: Role of light in freezing tolerance of wheat. In: Acta biologica Szegediensis, (52) 1. pp. 89-90. (2008)

Szalai Gabriella; Páldi Emil; Janda Tibor: Effect of salt stress on the endogenous salicylic acid content in maize (Zea mays L.) plants. In: Acta biologica Szegediensis, (49) 1-2. pp. 47-48. (2005)

Janda Tibor: Investigation of antioxidant activity in maize during low temperature stress. In: Acta biologica Szegediensis, (49) 1-2. pp. 53-54. (2005)

Janda Tibor: Correlation between frost tolerance and antioxidant activities in cereals. In: Acta biologica Szegediensis, (46) 3-4. pp. 67-69. (2002)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 20. 03:05:36 CEST.