Szerző: " Kántor Andrea"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 2.

Cikk, tanulmány, mű

Kántor Andrea; Fischinger László Ádám; Alexa Loránd; Papp-Topa Emőke; Kovács Béla; Czipa Nikolett: Functional bread, or the effects of garlic and its products on certain parameters of bread. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 4. pp. 2710-2714. (2019)

Kántor Andrea; Fischinger László Ádám; Alexa Loránd; Papp-Topa Emőke; Kovács Béla; Czipa Nikolett: Funkcionális kenyér, avagy a fokhagyma és készítményei hatása a kenyér egyes paramétereire. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 4. pp. 2704-2709. (2019)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 28. 17:49:48 CEST.