Vissza |
Kátay Gábor; Varga László: Csökkentett zsírtartalmú, laktóz-mentes, élőflórás vajkészítmény kifejlesztése - 1. rész: a gyártás-technológia kidolgozása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 2. pp. 2470-2479. (2019)
Kátay Gábor; Varga László: Csökkentett zsírtartalmú, laktózmentes, élőflórás vajkészítmény kifejlesztése - 2. rész: műszeres állományvizsgálat és érzékszervi minősítés. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 3. pp. 2572-2581. (2019)
Kátay Gábor; Varga László: Development of a low-fat lactose-free dairy spread containing viable lactic acid bacteria - part 2: texture analysis and sensory evaluation. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 3. pp. 2582-2588. (2019)
Kátay Gábor; Varga László: Development of a reduced fat and lactose-free dairy spread containing viable lactic acid bacteria - part 1: technology of manufacture. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 2. pp. 2480-2485. (2019)