Szerző: " Kocsányi László"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 4.

Cikk, tanulmány, mű

Mohos Ferenc; Kocsányi László; Váradi Mária; Biacs Péter: A fotoakusztikus spektroszkópia (PÁS) alkalmazási lehetősége az élelmiszeripari nyers- és adalékanyagok minősítésében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 4. pp. 194-208. (1990)

Konferencia vagy workshop anyag

Lázár Diána; Klátyik Szandra; Takács Eszter; Barócsi Attila; Kocsányi László; Lenk Sándor; Domján László; Szarvas Gábor; Lengyel Edina; Székács András: Application of an induced fluorometry-based method in algal growth inhibition tests.

Lázár Diána; Klátyik Szandra; Lenk Sándor; Barócsi Attila; Kocsányi László; Adányi Nóra; Takács Eszter; Székács András: Chlorophyll fluorescence instrumentation for a rapid, in situ measurement of algal density.

Gémes Borbála; Takács Eszter; Barócsi Attila; Kocsányi László; Domján László; Szarvas Gábor; Nabok Alexei; Székács András: Determination of the mycotoxin zearalenone in water by immunofluorescence and total internal reflection ellipsometry methods.

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 19. 03:23:19 CEST.