Vissza |
Mohos Ferenc; Kocsányi László; Váradi Mária; Biacs Péter: A fotoakusztikus spektroszkópia (PÁS) alkalmazási lehetősége az élelmiszeripari nyers- és adalékanyagok minősítésében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 4. pp. 194-208. (1990)
Lázár Diána; Klátyik Szandra; Takács Eszter; Barócsi Attila; Kocsányi László; Lenk Sándor; Domján László; Szarvas Gábor; Lengyel Edina; Székács András: Application of an induced fluorometry-based method in algal growth inhibition tests.
Lázár Diána; Klátyik Szandra; Lenk Sándor; Barócsi Attila; Kocsányi László; Adányi Nóra; Takács Eszter; Székács András: Chlorophyll fluorescence instrumentation for a rapid, in situ measurement of algal density.
Gémes Borbála; Takács Eszter; Barócsi Attila; Kocsányi László; Domján László; Szarvas Gábor; Nabok Alexei; Székács András: Determination of the mycotoxin zearalenone in water by immunofluorescence and total internal reflection ellipsometry methods.