Mohos Ferenc and Kocsányi László and Váradi Mária and Biacs Péter: A fotoakusztikus spektroszkópia (PÁS) alkalmazási lehetősége az élelmiszeripari nyers- és adalékanyagok minősítésében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 4. pp. 194-208. (1990)
Lázár Diána and Klátyik Szandra and Takács Eszter and Barócsi Attila and Kocsányi László and Lenk Sándor and Domján László and Szarvas Gábor and Lengyel Edina and Székács András: Application of an induced fluorometry-based method in algal growth inhibition tests.
Lázár Diána and Klátyik Szandra and Lenk Sándor and Barócsi Attila and Kocsányi László and Adányi Nóra and Takács Eszter and Székács András: Chlorophyll fluorescence instrumentation for a rapid, in situ measurement of algal density.
Gémes Borbála and Takács Eszter and Barócsi Attila and Kocsányi László and Domján László and Szarvas Gábor and Nabok Alexei and Székács András: Determination of the mycotoxin zearalenone in water by immunofluorescence and total internal reflection ellipsometry methods.