Items where Author is " Komáromy Attiláné"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 7.

Article

Komáromy Attiláné: Beszámoló a Technológiai Előretekintési Program (TEP) "Egészség és élettudományok" munkacsoportja által készített jelentés (helyzetkép, jövőképek, ajánlások) szakmai vitájáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (46) 4. pp. 240-243. (2000)

Molnár Pál and Komáromy Attiláné: Beszámoló a "Genetikailag módosított élelmiszerek előállítása és forgalomba hozatala" témájú szakmai továbbképző rendezvényről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 1. pp. 23-29. (1999)

Molnár Pál and Komáromy Attiláné: Beszámoló "Az adalékanyagok felhasználásának új szabályai" című szakmai továbbképző rendezvényről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (44) 4. pp. 236-243. (1998)

Komáromy Attiláné: Beszámoló "Az új Élelmiszertörvény végrehajtásának tapasztalatai, valamint a "szívbarát" élelmiszerek kritérium-rendszere és tápérték-jelölése" témájú rendezvényről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 3. pp. 208-211. (1997)

Tóth Tiborné and Molnár Pál and Komáromy Attiláné and Boross Ferenc: A "Helyes Gyártási Gyakorlat" európai rendszerének adaptálása a gyümölcs- és zöldséglevek előállításánál. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 4. pp. 289-301. (1995)

Komáromy Attiláné: Beszámoló az EOQ MNB Élelmiszer Szakbizottság rendezvényéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 2. pp. 136-144. (1994)

Komáromy Attiláné and Molnár Pál and Pallóné Kísérdi Imola: A biotermelésre vonatkozó külföldi szabályozások és a hazai alkalmazás lehetőségei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 2. pp. 118-123. (1992)

This list was generated on 2024. szeptember 12. 17:44:21 CEST.