Vissza |
Felkai Beáta Olga; Kuti Beatrix: Az élelmiszeripar helyzete és fejlesztési irányai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 4. pp. 4245-4253. (2022)
Felkai Beáta Olga; Kuti Beatrix: Situation and development trends of the food industry. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 4. pp. 4254-4262. (2022)
Kuti Beatrix; Horacsek Márta; Szakos Dávid; Kasza Gyula: Regulation of nutrition labeling of foods in the European Union and Hungary; a historical review from the beginning to the present day. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (67) 1. pp. 3281-3292. (2021)
Kuti Beatrix; Horacsek Márta; Szakos Dávid; Kasza Gyula: Élelmiszerek tápérték jelölésének szabályozása az Európai Unióban és Magyarországon; történeti áttekintés a kezdetektől napjainkig. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (67) 1. pp. 3269-3280. (2021)
Szegedyné Fricz Ágnes; Dömölki Marianna; Kuti Beatrix; Izsó Tekla; Szakos Dávid; Bognár Lajos; Kasza Gyula: Minőségi magyar termékek nyomában - a magyar élelmiszerkönyv működése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 4. pp. 1338-1345. (2016)
Szegedyné Fricz Ágnes; Dömölki Marianna; Kuti Beatrix; Izsó Tekla; Szakos Dávid; Bognár Lajos; Kasza Gyula: Searching for quality Hungarian products - the operation of the Hungarian food codex. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 4. pp. 1346-1350. (2016)