Szerző: " Lakatos Erika"

Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 6.

Cikk, tanulmány, mű

Király Ildikó; Kovács Gyula; Bandi Attila; Lakatos Erika; Kapcsándi Viktória; Székelyhidi Rita: Investigation of the nutritional and health values of apple land varieties. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66). pp. 32-40. (2020)

Kapcsándi Viktória; Neményi Miklós; Lakatos Erika: Alacsony teljesítményű mikrohullám hatása a must erjedésére. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 73-78. (2013)

Lakatos Erika: Non-thermal effect of microwave treatment on enzyme suspensions : part II. : cellulase enzyme activity. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 63-68. (2009)

Konferencia vagy workshop anyag

Sik Beatrix; Lakatos Erika; Székelyhidi Rita: Tejsavó alapú, citromhéjport és -kivonatot tartalmazó ehető bevonatok hatása a csemegeszőlő betakarítás utáni minőségére : [absztrakt].

Végh Laura; Lakatos Erika; Sik Beatrix: Ultrahanggal-segített extrakció és módosított QuEChERS eljárás összehasonlítása heszperidin kivonására citromhéjból (Citrus limon L.) : [absztrakt].

Zakar Mihály; Veréb Gábor; Hodúr Cecília; Keszthelyi-Szabó Gábor; Lakatos Erika; László Zsuzsanna: Purification of industrial wastewater with the combination of ozonation and membrane separation.

A lista elkészítésének dátuma 2025. december 28. 03:33:29 CET.