Lutter Béla; Bartha Lászlóné: A pressó-kávék minősítése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 5-6. pp. 161-165. (1963)
Lutter Béla: dr. Mauchs Elemérné, dr. Károly Erzsébet emlékezetére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (8) 7-8. pp. 205-206. (1962)
Lutter Béla: Néhány észrevétel cukormeghatározásokról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 11-12. p. 353. (1961)
Szentjóbi Ottó; Lutter Béla: A "nyújtott" papírkromatográfia egy alkalmazásáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 1-2. pp. 20-25. (1958)
Lutter Béla; Szentjóbi Ottó; Bartha Lászlóné: Adatok az ipari keményítőszörpök és cukrok összetételéről, különös tekintettel a dextrin-maltoz-glükoz arányra II. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (3) 1-2. pp. 19-26. (1957)
Lutter Béla; Szentjóbi Ottó: Adatok az ipari keményítőszörpök és cukrok összetételéről, különös tekintettel a dextrin-maltóz-glükoz arányra I. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (2) 5-6. pp. 247-256. (1956)