Szerző: " Matuz János"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 10.

Cikk, tanulmány, mű

Ács Erika; Ács Katalin; Kovács Zsuzsa; Langó Bernadett; Szabóné Czank Bernadett; Cseuz László; Matuz János: Magas antocián tartalmú búza genotípusok reológiai jellemzése. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (12) 3. pp. 133-138. (2017)

Matuz János: Határon túli elhunyt híres magyar nemesítőink. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (11) 1-2. pp. 93-104. (2016)

Matuz János: Állami növénynemesítés és kultúrnövényeink biodiverzitása. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (6) 1-2. pp. 42-51. (2011)

Matuz János; Ács Péterné Bozóky Erika; Cseuz László: Breeding of new wheat varieties with „Pannon" bread making quality in Szeged. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 1. pp. 70-75. (2010)

Petróczi István Mihály; Matuz János: Seasonal study of tillering and phyllochron of winter wheat in field trials. In: Acta biologica Szegediensis, (46) 3-4. pp. 209-210. (2002)

Petróczi István Mihály; Matuz János; Kótai Csaba: Study of pesticide side-effects in winter wheat trials. In: Acta biologica Szegediensis, (46) 3-4. pp. 207-208. (2002)

Matuz János: Mindennapi kenyerünk. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 4. pp. 208-216. (1999)

Matuz János; Tanács Lajos; Petróczi István; Gerő László: Herbicid kezelések hatnak-e az őszi búzafajták fehérje tartalmára és sütőipari tulajdonságaira? In: Tudományos közlemények, (17). pp. 166-172. (1994)

Konferencia vagy workshop anyag

Berényi Attila; Óvári Judit; Ács Péterné; Langó Bernadett; Matuz János: A kék szemszínű búza antocianin tartalma és sütőipari minősége : [absztrakt].

Cseuz László; Langó Bernadett; Tóth Beáta; Óvári Judit; Pugris Tamás; Bóna Lajos; Ács Katalin; Ács Péterné; Matuz János: Yield trials, field performance and quality investigations of ancient hexaploid, tetraploid and diploid wheat genotypes.

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 24. 16:10:18 CEST.