Al-Himdani A.; Merész Péter; Lásztity Radomir: A gyümölcsökben található pektinbontó enzimek vizsgálatának módszertani kérdései. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 3. pp. 153-166. (1989)
Lásztity Radomir; Békés Ferenc; Zsigmond Attila; Smied István; Merész Péter: Egyes élelmiszerek zsírtartalmának meghatározására szolgáló gyors eljárások vizsgálata II. : Turbidimetrias zsír- meghatározás alkalmazási lehetőségeinek vizsgálata tejipari termékekben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (28) 4. pp. 109-123. (1982)
Lásztity Radomir; Merész Péter; Békés Ferenc; Smied István; Zsigmond Attila: Egyes élelmiszerek zsírtartalmának meghatározására szolgáló gyors eljárások vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (27) 3. pp. 113-122. (1981)