Szerző: " Miklya János"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 7.

Cikk, tanulmány, mű

Miklya János: A sütőipari gyártmányfejlesztés és a fogyasztói igények összhangja. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 19-23. (1986)

Miklya János: A lisztminőség megállapítása matematikai statisztikai módszerekkel. In: Tudományos közlemények, (8). pp. 139-140. (1980)

Földházi Pálné; Miklya János: Búzalisztek minőségi jellemzőinek értékelése regresszió-analízissel. In: Tudományos közlemények, (4). pp. 83-90. (1974)

Bátyai Jenő; Miklya János; Nové László: Húsipari termékek merkurimetriás kloridmeghatározásáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1. pp. 31-36. (1970)

Bátyai Jenő; Miklya János: Tejtermékek merkurimetriás kloridmeghatározásáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 304-308. (1967)

Miklya János: Túró nedvességtartalmának meghatározása konyhasó felhasználásával. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 9-12. pp. 337-339. (1965)

Miklya János: Hintőporok bórsavtartalmának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 7-8. pp. 217-219. (1963)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 24. 04:19:21 CEST.