Szerző: " Murányi Eszter"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 3.

Cikk, tanulmány, mű

Jevcsák Szintia; Bíró Attila; Remenyik Judit; Lehoczki Gábor; Murányi Eszter; Jóvér János; Diósi Gerda; Sipos Péter: Effect of fertilization on the fat content and fatty acid profile of sorghum flour samples. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 4. pp. 2286-2289. (2018)

Jevcsák Szintia; Bíró Attila; Remenyik Judit; Lehoczki Gábor; Murányi Eszter; Jóvér János; Diósi Gerda; Sipos Péter: Műtrágyakezelés hatása a szemes-cirok lisztmintáinak zsírtartalmára és zsírsavösszetételére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 4. pp. 2278-2284. (2018)

Konferencia vagy workshop anyag

Máté Ádám; Murányi Eszter; Zsembeli József; Veres Szilvia: Comparative examination of sorghum bicolor's tannin content under different amount of nitrogen supply.

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 25. 14:46:13 CEST.