Biacs Péter Károly; Tóth Árpád; Pap László; Biacs Péter Ákos: Szőlő antocianin színanyag-por előállítása és analitikai vizsgálata I. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 4. pp. 291-298. (1994)
Pap László: A termik keletkezése és adatok a termikus feláramlásokhoz. In: A Szegedi Pedagógiai Főiskola évkönyve 2. pp. 225-244. (1957)
Pap László: A színes fényképek készítése a főiskolai földrajz oktatásához. In: A Szegedi Pedagógiai Főiskola évkönyve. pp. 333-343. (1956)
Herczeg Evelyn; Monostori Tamás; Szél Hódi Margit; Csontos Györgyi; Pap László; Szarvas Adrienn: Sweet potato [Ipomoea batatas (L.) Lam.] yield influenced by slips’ origin on alluvial soil in South Hungary.
Pap László; Szarvas Adrienn; Herczeg Evelyn; Csontos Györgyi; Hódiné Szél Margit; Monostori Tamás: The influence of nutrient sources on the yield and marketability of sweet potato [Ipomoea batatas (L.) Lam.].
Pap László: Matematikai jelfeldolgozási módszerek és jelfeldolgozó berendezések neurofiziológiai gyakorlatban.