Szerző: " Papp Gézáné"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 7.

Cikk, tanulmány, mű

Hodúr Cecília; Szabó Gábor; Papp Gézáné: Almalé fázisátmenet nélküli besűrítése. In: Tudományos közlemények, (23). pp. 34-38. (2002)

Hodúr Cecília; Papp Gézáné; Szabó Gábor: Must besűrítésének vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (19). pp. 40-48. (1996)

Sárosi Herbert; Sárosiné Polák Aranka; Papp Gézáné: Hulladék toll és sörte emészthetőségének növelése. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 77-84. (1994)

Sárosi Herbert; Papp Gézáné; Hotya Líviuszné: Rotációs filmbepárló teljesítménynövelése. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 69-76. (1994)

Hodúr Cecília; Papp Gézáné: Ultraszűrés vizsgálata homoki borok esetében. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 53-59. (1994)

Sárosi Herbert; Papp Gézáné: Unifilm-típusú rotációs fllmbepárló alkalmazási lehetőségének. In: Tudományos közlemények, (7). pp. 57-64. (1979)

Sárosi Herbert; Papp Gézáné; Raveczki Erzsébet: 2 kg-os fehérkenyér gyártásának kalorikus vizsgálata a Szombathelyi Sütőipari Vállalatnál. In: Tudományos közlemények, (6). pp. 55-61. (1976)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 19. 16:21:49 CEST.