Szerző: " Pecsenye Bence"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 3.

Konferencia vagy workshop anyag

Jolji Maria; Pecsenye Bence; Győri Zoltán; Máthé Endre: Evaluation of the nutritional value of chestnut (Castanea sativa, Aesculus hippocastanum) and walnut (Juglans regia) gemmotherapy extracts for the development of health-promoting foodstuff.

Islam Md. Aminul; Pecsenye Bence; Máthé Endre: Evaluation of total polyphenol and flavonoid content of malt flour extracts and analysis of their effects on the viability of Drosophila S2 cells.

Arifi Diellez; Jolji Maria; Pecsenye Bence; Máthé Endre: Quercetin containing plant extracts and their effects on aging.

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 19. 16:45:00 CEST.