Répás Zoltán; Győri Zoltán: Determination of the nutrient content of crops from different countries. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 1. pp. 3763-3778. (2022)
Répás Zoltán; Győri Zoltán: Különböző országokból származó termések tápanyagtartalmának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 1. pp. 3746-3762. (2022)
Répás Zoltán; Nagy Róbert; Polgár Zsolt Géza; Győri Zoltán: The relationship between the nutrient content of potatoes and the structure stability, color changes, of their freeze-dried products : [abstract].
Szűts Viktória; Kelemen-Valkony Ildikó; Répás Zoltán; Szűcs Tibor; Kiss András Attila; Ötvös Ferenc; P. Szabó Balázs; Véha Antal; Bérces Kitti; Komarek Levente; Halasy Katalin; Deim Zoltán; Kis Krisztián; Gál József; Domonkos Ildikó: Muscle structure differences between species of sweet water fish.
Szűts Viktória; Répás Zoltán; Páli Tibor; Szegletes Zsolt; Szűcs Tibor; Domonkos Ildikó; Ötvös Ferenc; P. Szabó Balázs; Véha Antal; Vágvölgyi Csaba; Halasy Katalin: Effect of Ophiobolina on KIR2.1 potassium channel in chicken skeletal muscle cells.