Items where Author is " Répás Zoltán"

Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 5.

Article

Répás Zoltán and Győri Zoltán: Determination of the nutrient content of crops from different countries. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 1. pp. 3763-3778. (2022)

Répás Zoltán and Győri Zoltán: Különböző országokból származó termések tápanyagtartalmának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 1. pp. 3746-3762. (2022)

Conference or Workshop Item

Répás Zoltán and Nagy Róbert and Polgár Zsolt Géza and Győri Zoltán: The relationship between the nutrient content of potatoes and the structure stability, color changes, of their freeze-dried products : [abstract].

Szűts Viktória and Kelemen-Valkony Ildikó and Répás Zoltán and Szűcs Tibor and Kiss András Attila and Ötvös Ferenc and P. Szabó Balázs and Véha Antal and Bérces Kitti and Komarek Levente and Halasy Katalin and Deim Zoltán and Kis Krisztián and Gál József and Domonkos Ildikó: Muscle structure differences between species of sweet water fish.

Szűts Viktória and Répás Zoltán and Páli Tibor and Szegletes Zsolt and Szűcs Tibor and Domonkos Ildikó and Ötvös Ferenc and P. Szabó Balázs and Véha Antal and Vágvölgyi Csaba and Halasy Katalin: Effect of Ophiobolina on KIR2.1 potassium channel in chicken skeletal muscle cells.

This list was generated on 2024. június 21. 13:51:44 CEST.