Szerző: " Sulejmani Erhan"

Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 4.

Konferencia vagy workshop anyag

Xhabiri Gafur; Durimishi Namik; Idrizi Xhezair; Sulejmani Erhan; Ajdari Blerta; Alija Ermira: Evaluation of rheological, sensory and nutritional qualities in gluten-free bread formulations : [abstract].

Sulejmani Nisa; Luma Rejhana; Selmani Kaltrina; Sejdiu Kaltrina; Tërstena Fatbardha; Abduramani Rihan; Aliu Leonora; Behluli Florentina; Ajdari Blerta; Alija Ermira; Xhezairi Sulejman; Abdullahi Xhabir; Sulejmani Erhan: Thermal degradation of anthocyanin in blueberry juice as affected by sucrose and vitamin C : [abstract].

Sulejmani Erhan; Hyseni Arjeta; Xhabiri Gafur: Effect of Covid-19 lockdown on dietary habits and lifestyle of students from North Macedonia.

Sulejmani Erhan; Selimi Artina: Quality of Rugova cheese produced in traditional and industrial conditions.

A lista elkészítésének dátuma 2025. április 14. 09:36:46 CEST.