Szerző: " Szabó-Nótin Beatrix"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 5.

Konferencia vagy workshop anyag

Szabó-Nótin Beatrix; Máté Mónika: Changes in the structural stability of chestnut puree due to the addition of dietary fibre.

Szabó-Nótin Beatrix; Berta Juhász Csilla; Jakab Ivett; Máté Mónika: Effect of apple pomace powder addition on rice flour based biscuits quality.

Gonelimali Faraja; Szabó-Nótin Beatrix; Máté Mónika: The effect of ultrasonic treatment and the ethanol on the extraction of polyphenol content of apple pomace.

Varga Áron; Márki Edit; Bihari-Lucena Eszter; Ladányi Márta; Szabó-Nótin Beatrix; Kőris András: Studying beer dealcoholization by reverse osmosis.

Kiss Zsuzsanna; Szabó-Nótin Beatrix; Chaagnadorj Rentsendavaa; Stéger-Máté Mónika; Stefanovits-Bányai Éva; Furulyás Diána: Development of bakery product with sea buckthorn pomace - Hippophae rhamnoides L.

A lista elkészítésének dátuma 2024. március 28. 16:52:12 CET.