Wimmer Józsefné; Nagel Vilmos; Szabolcs László: Gyorsfagyasztott parajkrém mikrobiológiai minőségi jellemzőinek összefüggése a tárolási hőmérséklettel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 4-5. pp. 177-182. (1980)
Rácz Endre; Szabolcs László: A gyorsfagyasztott parajkrém tárolási hőmérséklet-idő-minőségváltozás kapcsolatának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 3. pp. 75-86. (1980)
Zukál Endre; Szabolcs László; Rácz Endre: Érzékszervi tesztek tapasztalatai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 4-5. pp. 195-208. (1980)
Szabolcs László; Rácz Endre: Növényvédőszer-maradékok vizsgálata gyorsfagyasztott élelmiszerekben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 6. pp. 315-320. (1973)
Szabolcs László; Rácz Endre: A hűtőipari termékek minőségének alakulása 1972-ben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 143-146. (1973)